Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Acer ανακοίνωσε το νέο high end compact gaming PC Predator Orion X

*
Μια νέα ναυαρχίδα ετοιμάζει η Acer, καθώς η εταιρεία ανακοίνωσε το νέο high end compact gaming PC Predator Orion X.

Το Predator Orion X αποτελεί τον διάδοχο του Acer Predator Orion 7000, προσφέροντας υψηλές επιδόσεις με μικρή αισθητική. Το νέο μοντέλο της εταιρείας διαθετει 13ης γενιάς επεξεργαστή Intel Core i9-13900KS με υδροθήκη και κάρτα γραφικών NVIDIA GeForce RTX 4090. Ο επεξεργαστής προσφέρει 24 πυρήνες, με 32 threads και την πρόσφατη υβριδική αρχιτεκτονική της Intel, έχοντας απόδοση στα 6Ghz.

Παράλληλα, το Predator Orion X θα περιλαμβάνει 32GB DDR5 RAM, με ταχύτητα 5600 MT/s, δύο M.2 SSDs χωρητικότητας 1TB ο κάθε ένας, καθώς και θύρες για επέκταση NVMe M.2 SSD για επιπλέον αποθηκευτικό χώρο. Το μεγάλο χαρτί του Orion X είναι ο μικρός σχεδιασμός του, που χωράει όλα τα διαθέσιμα κομμάτια του υπολογιστή επιτρέποντας στους κατόχους να αναβαθμίσουν με ευκολία το μηχάνημα. Όλη η κατασκευή ζυγίζει εννέα κιλά και διαθετει αποσπώμενο μαγνητικό κάλυμμα στην μπροστινή όψη.


Στην συνδεσμολογία του, το Orion X διαθετει θύρες USB 3.2 Gen1 Type-C, Gen1 Type-A, θύρα μικροφώνου και audio jack στην μπροστινή όψη και στην πλαϊνή θύρες USB 3.2 Gen 2x2 USB-C, 3x USB 3.2 Gen2 Type-A1 και θύρα δικτύου ethernet RJ45.

Η Acer θα κυκλοφορήσει το Predator Orion X σε Βόρεια Αμερική και Ευρώπη τον Σεπτέμβριο του 2023, στα €2.499.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*