Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Acer αποκάλυψε νέα μοντέλα gaming laptops Nitro και Predator (video)

*
Στο πλαίσιο της CES 2023, η Acer ανακοίνωσε τέσσερα νέα gaming laptops, με τα νεότερα μοντέλα των σειρών Nitro και Predator.

Η σειρά Nitro ενισχύεται με τα Nitro 16 και Nitro 17, με οθόνες 16 και 17,3 ιντσών αντίστοιχα. Τα δύο νέα μοντέλα περιέχουν έναν επεξεργαστή Intel Core i5 / i7 13ης γενιάς, που συνδυάζεται με 32GB μνήμης RAM και με GPU Nvidia GeForce RTX.


Οι χρήστες των δύο καινούργιων συσκευών θα μπορούν να έχουν πρόσβαση στο NitroSense UI μέσα από ένα ειδικό πλήκτρο, που θα τους δίνει τη δυνατότητα να ελέγχουν τη θερμοκρασία του συστήματός τους ανά πάσα στιγμή. Επιπρόσθετα, τα νέα Nitro laptops έρχονται με μια θύρα HDMI 2.1, μια υποδοχή για κάρτες μνήμης microSD, 2 Thunderbolt 4 ports και τρία USB 3.2 Gen 2.



Το Acer Nitro 16 και το Acer Nitro 17 αναμένεται να διατεθούν στην παγκόσμια αγορά από τον Μάιο του 2023, με την τιμή τους να ξεκινά από τα 1.200 δολάρια.

Η σειρά Predator εμπλουτίζεται με δύο καινούργια μοντέλα Helios – ένα με οθόνη 16 ιντσών και ένα με οθόνη 18 ιντσών. Τα συγκεκριμένα laptops έρχονται με ανανεωμένο και πιο… επαγγελματικό σχεδιασμό, προσφέροντας την επιλογή επεξεργαστή Intel Core i7 / i9 13Ης γενιάς με GPU 40-series GeForce RTX. Τα παραπάνω συνδυάζονται με 32GB μνήμης RAM και έως 2TB χωρητικότητας.

Το πληκτρολόγιο των νέων Helios φέρει φωτισμό mini-LED, με βελτιωμένα εφέ που ενισχύουν την εμπειρία του χρήστη. Επίσης, στο πίσω μέρος των laptops υπάρχουν δύο περισσευούμενα καλύμματα που, σύμφωνα με την ίδια την Acer, μπορούν να βαφτούν σε οποιαδήποτε χρώματα επιθυμούν οι χρήστες.

Το νέο Acer Helios των 16 ιντσών, αλλά και το Acer Helios των 18 ιντσών, αναμένεται να κυκλοφορήσουν τον Απρίλιο του 2023. Η τιμή τους θα ξεκινά από τα 1.700 δολάρια.

Lifestyle image of Acer's new Nitro 16 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*