Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η άνοδος των εσόδων της Microsoft συνεχίστηκε και με το τρίτο τρίμηνο του οικονομικού έτους 2022

*
Τα έσοδα της Microsoft κατά τη διάρκεια του τρίτου τριμήνου του οικονομικού έτους 2022 αποκαλύφθηκαν και παρουσιάζουν για ακόμα μια φορά σημαντική άνοδο. Η εταιρεία κατέγραψε έσοδα που ξεπερνούν τα 49,4 δισεκατομμύρια δολάρια, με τα καθαρά κέρδη της να φτάνουν τα 16,7 δισεκατομμύρια δολάρια. Πρόκειται για μια αύξηση 18% σε σχέση με το προηγούμενο τρίμηνο του τρέχοντος οικονομικού έτους και 8% άνοδος συγκριτικά με το αντίστοιχο τρίμηνο του οικονομικού έτους 2021.

Ο τομέας του Microsoft Surface παρουσιάζει μια παρόμοια αύξηση που άγγιξε το 13%. Η Microsoft συνέχισε να βλέπει ανοδική πορεία και σε αυτό το κομμάτι, αφού μέσα στο προηγούμενο τρίμηνο τα έσοδά της στο συγκεκριμένο τμήμα αυξήθηκαν κατά 8%.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*