Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Apple ανακοίνωσε κίτρινο iPhone 14 και iPhone 14 Plus

*
Για μια ακόμα χρονιά, στις αρχές Μαρτίου η Apple ανακοινώνει νέο χρωματισμό για τη νεότερη σειρά iPhone. Αυτή τη φορά η εταιρεία επέλεξε έναν έντονο κίτρινο χρωματισμό, μετά το πράσινο για τα iPhone 13 και το μωβ για τα iPhone 12.

Το νέο μοντέλο θα έρθει με ένα έντονο κίτρινο χρωματισμό για το γυάλινο πίσω πάνελ, το οποίο τοποθετείται κάπου ανάμεσα στο ανοιχτό κίτρινο του iPhone 11 και το βαθύ κίτρινο του iPhone XR. Το πλαίσιο αλουμινίου έχει το ίδιο έντονο κίτρινο χρυσαφί χρώμα με την παραλλαγή του iPhone 11, σε αντίθεση με το απαλό χρυσαφί του iPhone XR.


Σε αντίθεση με πέρυσι, το νέο χρώμα δεν θα προσφέρεται στα μοντέλα Pro. Αντίθετα, προστίθεται στα υπάρχοντα πέντε χρώματα των iPhone 14 και iPhone 14 Plus, τα οποία επί του παρόντος περιλαμβάνουν τα midnight, starlight, κόκκινο, μπλε και μωβ.

Δεν υπάρχουν κάποιες διαφορές στα τεχνικά χαρακτηριστικά.

Οι προπαραγγελίες για τα κίτρινα iPhone 14 και iPhone 14 Plus θα ξεκινήσουν στις 10 Μαρτίου.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*