Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Apple ανακοίνωσε το ανανεωμένο iPhone SE

*
Στο πλαίσιο του πρόσφατου hardware event της, η Apple ανακοίνωσε το ανανεωμένο iPhone SE. Πρόκειται για μια συσκευή χαμηλού κόστους, που έρχεται με υποστήριξη για δίκτυα sub-6GHz 5G, όπως επίσης και το A15 Bionic chipset, που αναμένεται να βελτιώσει σημαντικά τη ζωή της μπαταρίας. Η οθόνη του έχει μέγεθος 4,7''. Στο πίσω μέρος του υπάρχει μία και μοναδική camera, με υποστήριξη για Deep Fusion και HDR 4, τεχνολογίες που διευκολύνουν λήψεις υψηλής αντίθεσης και noise reduction, όπως ακριβώς συμβαίνει με το iPhone 13.

Η συσκευή είναι πιστοποιημένη κατά IP67 για αντοχή στο νερό και διαθέτει αισθητήρα Touch ID για ξεκλείδωμα μέσω βιομετρικών δεδομένων. Οι αποστολές του 2022 iPhone SE θα ξεκινήσουν στις 18 Μαρτίου.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*