Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Apple ανακοίνωσε το Studio Display με ανάλυση 5K

*
Στο Peek Performance event της Apple ανακοινώθηκε το Studio Display, με οθόνη Retina 27 ιντσών και ανάλυση 5K. Το Studio Display είναι σχεδιασμένο για να συνεργάζεται άψογα με ολόκληρο το lineup των Mac, συμπεριλαμβανομένου και του ολοκαίνουργιου desktop Mac Studio με τον επεξεργαστή M1 Ultra. Η συσκευή διαθέτει τρεις υποδοχές USB-C και ένα port Thunderbolt 4 με υποστήριξη φόρτισης έως και τα 96W. Φέρει επίσης μια κάμερα 12MP Ultra Wide με Center Stage 6 ηχεία με spatial audio.

Το Studio Display έρχεται με σχεδιασμό all-screen και με περίβλημα από αλουμίνιο. Η ενσωματωμένη βάση του επιτρέπει στον χρήστη να γύρει την οθόνη του μέχρι και 30 μοίρες δίνοντας επιπλέον ευελιξία. Η τιμή του ανέρχεται στα 1.600 δολάρια και οι πρώτες παραγγελίες (που είναι διαθέσιμες ήδη) θα σταλούν στους αγοραστές στις 18 Μαρτίου.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*