Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Apple ανεβάζει την τιμή αντικατάστασης μπαταρίας σε iPhones, iPads και Macs

*
Η Apple ανεβάζει την τιμή αντικατάστασης μπαταρίας σε συσκευές iPhone, iPad και Mac, ξεκινώντας από την 1η Μαρτίου 2023. Η εταιρεία ανακοίνωσε την νέα τιμή στις σελίδες επισκευής των συσκευών, σε μικρό κείμενο, το οποίο εντόπισε η σελίδα 9to5Mac.

Η αύξηση τιμής εξαρτάται από την συσκευή που χρησιμοποιείτε. Στα iPhone, το κόστος αυξάνεται κατά $20 από το αρχικό κόστος για μοντέλα παλαιότερα του iPhone 14. Αυτό σημαίνει οτι για τις παλαιότερες συσκευές που ακόμη έχουν home button, το κόστος πηγαίνει απο $49 σε $69, ενώ σε τηλέφωνα που έχουν Face ID, πηγαίνει απο $69 σε $89. Οι προηγούμενες τιμές είχαν μπεί σε ισχύ όταν η Apple έτρεξε ένα ετήσιο promotion το 2019 για αλλαγή μπαταρίας έναντι $29, λόγω των προβλημάτων που αντιμετώπιζε με την διάρκεια ζωής των συσκευών μετά από τα updates του iOS.


Για όλα τα μοντέλα MacBook Air, το κόστος αυξάνεται κατά $30, δηλαδή από $129 που κοστίζει τώρα, στα $159. Για το MacBook και το MacBook Pro, το κόστος θα αυξηθεί κατά $50, δηλαδή απο $199 σε $249.

Στα iPad τα πράγματα είναι πιο περίπλοκα, λόγω πολλών διαφορετικών εκδόσεων στην αγορά. Τα μοντέλα iPad Pro 12.9” πριν την πέμπτη γενιά, iPad Pro 11” πριν την τρίτη γενιά, iPad Pro 10.5”, iPad Pro 9.7”, όλα τα iPad mini και όλα τα iPad air, θα κοστίζουν $20 επιπλέον.

Οι παραπάνω τιμές δεν θα επηρεάζουν τους συνδρομητές του προγράμματος Apple extended service, καθώς θα συνεχίσουν να δικαιούνται δωρεάν αντικατάσταση μπαταρίας για την διάρκεια του προγράμματος.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*