Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Apple αποκάλυψε τη 2η γενιά των AirPods Pro (video)

Τα AirPods έχουν καταφέρει να γίνουν τα πιο δημοφιλή ακουστικά στο κόσμο και συγκεκριμένα τα AirPods Pro το πιο δημοφιλές μοντέλο ακουστικών της Apple. Έτσι, δε θα μπορούσε να μην ετοιμάσει τον διάδοχό τους, τον οποίο ανακοίνωσε στο Far Out Event της.

Τα 2ης γενιάς AirPods Pro λοιπόν είναι και επίσημα και έρχονται με ουσιαστικές βελτιώσεις σε σχέση με το προκάτοχό τους. Αρχικά, φέρουν το H2 chip, μαζί με ένα νέο driver χαμηλής παραμόρφωσης και amp on board που μπορεί να καλύψει ένα ευρύτερο φάσμα συχνοτήτων ήχου. Το design παραμένει ακριβώς όπως πριν, με τη προσθήκη ενός νέου XS μεγέθους silicone tips, κάτι το οποίο θα βοηθήσει αρκετά αυτούς που έχουν πολύ μικρά αυτιά.




Κάτι το οποίο πιστεύει πολύ η Apple από τη μέρα που το ανακοίνωσε με τα πρώτα AirPods Pro, είναι το Spatial Audio και εδώ δέχθηκε σημαντική βελτίωση. Το Personalized Spatial Audio χρησιμοποιεί τη true depth κάμερα στο iPhone σας για να δημιουργήσει ένα προσωπικό Spatial Sound προφίλ με βάση το σχήμα και το μέγεθος των αυτιών σας.

Η Apple ισχυρίζεται ότι το Active Noise Cancelation(ANC) είναι δύο φορές καλύτερο σε σύγκριση με τα AirPods Pro πρώτης γενιάς. Το Adaptive Transparency είναι μια νέα λειτουργία η οποία ακούει και ακυρώνει κάθε θόρυβο υψηλών decibel που υπάρχει γύρω σας, ενώ όταν βρίσκεστε σε πιο ήσυχο περιβάλλον παραμένει δε λειτουργεί τόσο έντονα.

Ο αισθητήρας Force της Apple απέκτησε δυνατότητες αφής και θα μπορείτε να αυξομειώνεται την ένταση κάνοντας swipe προς τα πάνω ή προς τα κάτω ή/και να κάνετε pause τη μουσική.

Η αυτονομία αυξήθηκε κατά 33% σε σχέση με τα πρώτα AirPods Pro, φτάνοντας τις 6 ώρες αναπαραγωγής μουσικής και με τη θήκη φόρτισης το νούμερο φτάνει στις 30 ώρες, που είναι αύξηση 6 ωρών. Η νέα θήκη φόρτισης είναι συμβατή με την υπηρεσία Find My χάρη στο UWB και διαθέτει επίσης ένα ηχείο που μπορεί να αναπαράγει ήχους υψηλής έντασης ώστε να σας βοηθήσει να τη βρείτε. Η θήκη μπορεί να φορτιστεί από τη θύρα Lightning, ασύρματα μέσω οποιουδήποτε φορτιστή Qi, με φορτιστή MagSafe και με το φορτιστή του Apple Watch.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*