Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Apple διέθεσε το πρώτο Rapid Security Response update για iPhone, iPad και Mac (video)

*
Η Apple έχει υποσχεθεί γρήγορες ενημερώσεις του iOS 16 και του macOS Ventura για θέματα ασφαλείας και έτσι, εδώ και μερικές ώρες, το εφάρμοσε. Η εταιρεία διέθεσε το πρώτο της Rapid Security Response update για τις συσκευές που «τρέχουν» τα iOS 16.4.1, iPadOS 16.4.1 και macOS 13.3.1. Οι σχετικές ενημερώσεις είναι διαθέσιμες άμεσα μέσα από την κλασική διαδικασία και αν δεν σας εμφανιστούν, μπορείτε να τις αναζητήσετε μέσα από το μενού της συσκευής. Με τα Rapid Security Response updates η Apple φιλοδοξεί να κλείνει ταχύτερα ζητήματα ασφαλείας που προκύπτουν και υπό φυσιολογικές συνθήκες θα λύνονταν με ένα μεγαλύτερο update (μαζικά) μετά από μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Κάποια από αυτά, μάλιστα, ίσως και να μην απαιτούν επανεκκίνηση των συσκευών. Από εδώ και στο εξής, πάντως, οι σχετικές ενημερώσεις θα είναι διαθέσιμες μόνο σε όσους «τρέχουν» τη νεότερη έκδοση του λογισμικού. Είναι εμφανής ο στόχος της εταιρείας να προστατέψει το λογισμικό και τους χρήστες της το συντομότερο δυνατόν και έτσι ίσως δούμε και αρκετές παρόμοιες ενέργειες στο άμεσο μέλλον.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*