Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Apple διορθώνει το πρόβλημα υπερθέρμανσης του iPhone 15 με νέο update για το iOS 17

*
Η Apple επιχειρεί να βάλει τέλος στα θέματα υπερθέρμανσης του iPhone 15 με τη διάθεση μιας καινούργιας ενημέρωσης. Με την έκδοση του iOS 17.0.3, η εταιρεία φαίνεται πως διορθώνει το πρόβλημα που προκαλούσε την αύξηση της θερμοκρασίας των καινούργιων της smartphones. Η νέα έκδοση του λογισμικού είναι διαθέσιμη τώρα και το εν λόγω update έχει μέγεθος 423,2MB.

Τα τελευταία εικοσιτετράωρα υπήρξαν ποικίλες εικασίες σχετικά με το τι δημιουργεί το συγκεκριμένο πρόβλημα, μεταξύ των οποίων υπήρχαν και νύξεις για τον πιο ισχυρό επεξεργαστή του νέου iPhone, αλλά για και τα αλουμινένια υλικά κατασκευής του.

Μέσα στις επόμενες μέρες θα φανεί αν το νέο αυτό update διόρθωσε το πρόβλημα, ή αν θα χρειαστεί να ζοριστεί ακόμα περισσότερο η Apple, ώστε να βρεθεί μια πραγματική λύση. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*