Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Apple φέρεται να δημιουργεί το νέο watchOS γύρω από τα widgets

*
Λέγεται ότι η Apple ετοιμάζει ριζικές αλλαγές στο watchOS. Σύμφωνα με τον Mark Gurman του Bloomberg, η εταιρεία επανασχεδιάζει το user interface του Apple Watch, με τρόπο τέτοιο που θα φέρει στο επίκεντρο τα widgets όσον αφορά τον τρόπο που θα αλληλεπιδρούν οι χρήστες με τη συσκευή. Ο Gurman υποστηρίζει ότι θα επανέλθουν στοιχεία από το σύστημα Glances, που αποτελούσε μέρος του αρχικού watchOS και θα συνδυάζονται με τα widgets που η Apple εισήγαγε στο iOS 14. Συνεχίζει λέγοντας ότι το νέο UI θα μοιάζει με το Siri watch face που είδαμε το 2017 στο watchOS 4, όμως θα επικαλύπτει οποιοδήποτε watch face θέλετε να χρησιμοποιήσετε.

"Είναι επίσης παρόμοιο με τα widget stacks", λέει ο Gurman, αναφερόμενος στο χαρακτηριστικό του iOS που επιτρέπει την περιήγηση στα widgets που έχουν τοποθετηθεί το ένα πάνω στο άλλο.


Οι "αποκαλύψεις" συνεχίζονται, με την Apple να φέρεται να δοκιμάζει αλλαγές στα φυσικά πλήκτρα του Apple Watch. Στο επανασχεδιασμένο UI, πατώντας την ψηφιακή κορώνα θα ξεκινάει το νέο widgets view, αντί να γίνεται μεταφορά στο home screen, όπως συμβαίνει με το dial στο watchOS 9. Ο Gurman αναφέρει ότι το νέο UI θα είναι αρχικά προαιρετικό και αποτελεί παραδοχή ότι μια εμπειρία όπως αυτή ενός app του iPhone δεν είναι απαραίτητο ότι ταιριάζει σε ένα ρολόι, μια συσκευή όπου απαιτείται η παροχή όσο το δυνατό περισσότερων πληροφοριών με τη λιγότερη αναζήτηση.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*