Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Apple ίσως επιλέξει το WWDC για τα αποκαλύπτήρια του AR/ VR headset της

*
Ο Mark Gurman του Bloomberg υποστηρίζει ότι το εδώ και καιρό φημολογούμενο mixed reality headset της Apple θα αποκαλυφθεί στο φετινό Worldwide Developers Conference και θα κυκλοφορήσει προς το τέλος του 2023. Προς το παρόν δεν γνωρίζουμε ακριβώς το πότε θα πραγματοποιηθεί το WWDC, συνήθως όπως η Apple επιλέγει μια ημερομηνία στις αρχές Ιουνίου. Σύμφωνα πάντοτε με τον Gurman, η εταιρεία καθυστέρησε το λανσάρισμα της συσκευής λόγω θεμάτων με το software και το hardware που πρέπει να λυθούν και ο Dan Riccio, πρώην επικεφαλής του τμήματος hardware της Apple, που ανέλαβε τα AR/ VR projects το 2021 είναι ιδιαίτερα απασχολημένος. Λέγεται ότι το όνομα του headset θα είναι "Reality Pro", θα είναι ιδιαίτερα ισχυρό και η τιμή του θα βρίσκεται γύρω στα $3.000.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*