Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Apple καταχώρισε πατέντα για τη βελτίωση της ακουστικής εμπειρίας των AirPods

*
Μια πατέντα που κατατέθηκε πρόσφατα από την Apple στο Γραφείο Εμπορικών Σημάτων και Ευρεσιτεχνιών των Ηνωμένων Πολιτειών (USPTO) αποκαλύπτει μια πιθανή μελλοντική δυνατότητα των AirPods. Στόχος είναι να γίνει η ακρόαση μουσικής πιο καθηλωτική και φυσική, λαμβάνοντας υπόψη την ακουστική του περιβάλλοντος.

Τα ακουστικά προσαρμόζουν δυναμικά διάφορες παραμέτρους για να προσομοιώσουν το περιβάλλον που βρίσκεστε ανά πάσα στιγμή. Θεωρητικά, χρησιμοποιώντας τους διαθέσιμους αισθητήρες, τα μικρόφωνα και τη μονάδα επεξεργασίας ψηφιακού σήματος, τα ακουστικά θα πρέπει να μπορούν να αναγνωρίζουν πού βρίσκεστε - αυτοκίνητο, τρένο, δωμάτιο, γραφείο κ.λπ.


Στη συνέχεια, ο αλγόριθμος θα προσαρμόζει τις ρυθμίσεις, θα προσομοιώνει την ακουστική του περιβάλλοντος και θα συντονίσει την τον ήχο του αρχείου μουσικής ή video. Επιπλέον, το σχεδιάγραμα φαβνερώνει ότι η Spatial Sound θα παίζει βασικό ρόλο.

Όπως οι περισσότερες πατέντες, μπορεί να καταλήξει ή να μην καταλήξει σε πραγματικό προϊόν.

New AirPods patent could make the listening experience more immersive 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*