Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Apple λανσάρισε το iOS 15.4.1 και iPadOS 15.4.1 που διορθώνει το θέμα υπερβολικής κατανάλωσης μπαταρίας

*
Η Apple κυκλοφόρησε νέο κύκλο αναβαθμίσεων για το λογισμικό των φορητών συσκευών της. Η έκδοση 15.4.1 για iOS και iPadOS, δεν φέρνει νέες δυνατότητες, αλλά υπόσχεται να διορθώσει ένα πρόβλημα που απασχολεί τους ιδιοκτήτες iPhone και iPad τελευταία. Ο λόγος για την ζωή της μπαταρίας των συσκευών, όπως φαίνεται από τα release notes της νέας έκδοσης.

Επιπλέον, διορθώνει ένα θέμα που υπήρχε με την λειτουργία Braille, κατά την οποία ορισμένες συσκευές σταματούσαν να αποκρίνονται όταν υπήρχε κυλιόμενο κείμενο ή notification. Άλλη διόρθωση που έρχεται με την αναβάθμιση, λύνει το πρόβλημα συνδεσιμότητας που υπήρχε με τα περιφερειακά της Apple τα οποία έχαναν τη σύνδεση με εφαρμογές τρίτων. Ενδεχομένως να λύνονται και άλλα μικροπροβλήματα που υπήρχαν, αλλά το πιο σημαντικό είναι αυτό που εξελείφει το θέμα με τη μπαταρία.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*