Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Apple λέγεται πως σχεδόν θα μηδενίσει τα περιθώρια των iPhone 15 Pro

*
Το iPhone X της Apple ήταν από τα πρώτα smartphones με μικρό περιθώριο σε όλες τις πλευρές του. Από το 2017 που λανσαρίστηκε και μετά, η Apple όλο και μειώνει τα περιθώρια των iPhones και λέγεται ότι αυτά σχεδόν δεν θα υπάρχουν στο iPhone 15 Pro.

Σύμφωνα με τον leaker Ice Universe, τα περιθώρια του iPhone 15 Pro Max θα είναι μόλις 1,55mm σε όλες τις πλευρές. Δηλαδή μικρότερα από εκείνα των Xiaomi 13 Pro, Samsung Galaxy S23 και iPhone 14 Pro, που είναι 1,81mm, 1,95mm και 2,17mm αντίστοιχα. Σημειώνεται ότι τα παραπάνω ισχύουν μόνο για τα μοντέλα iPhone 15 Pro, όχι για το iPhone 15 ή το iPhone 15 Plus.


Τα επόμενα iPhones θα ανακοινωθούν λογικά τον προσεχή Σεπτέμβριο και θα έρθουν με το A17 chipset και θύρα USB-C αντί για Lightning.

Tsamba_Gamer: Call of Duty: Modern Warfare II, Ghostwire: Tokyo και άλλα δωρεάν games
Για ένα ευχάριστο Σαββατοκύριακο

O Tsamba_Gamer είναι κοντά σας και αυτή την Παρασκευή για να σας ενημερώσει σχετικά με όλα τα δωρεάν games που μπορείτε να βρείτε το επόμενο διάστημα.

Η Sony Interactive Entertainment ανακοίνωσε τα παιχνίδια που θα προστεθούν στο Game Catalog για τους συνδρομητές PlayStation Plus Extra και Premium και στο Classics Catalog για τους συνδρομητές PlayStation Plus Premium στις 21 Μαρτίου 2023.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*