Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Apple λέγεται πως θέλει να πουλήσει περισσότερα iPhone 14 Pro αφήνοντας σε δεύτερη μοίρα τα απλά μοντέλα

*
Ο πασίγνωστος και έγκυρος αναλυτής όσον αφορά στα Apple προϊόντα Ming-Chi Kuo δημοσίευσε για ακόμα μια φορά την ανάλυσή του και αυτή τη φορά έχει να κάνει με τα επερχόμενα iPhone 14.

Αρχικά, όπως ήδη γνωρίζουμε, ο επεξεργαστής Α16 θα είναι αποκλειστικός στα μοντέλα Pro, ενισχύοντας σημαντικά το ποσοστό αποστολών των νέων high-end iPhone το δεύτερο εξάμηνο του 2022 στο 55-60% (έναντι 40–50% στο παρελθόν).


Έτσι, αυτή η αύξηση του ποσοστού αποστολής των iPhone 14 Pro ωφελεί τις εταιρείες που προμηθεύουν την Apple εξαρτήματα high-end της πίσω βασικής κάμερας, συμπεριλαμβανομένων των Sony (CIS), Largan (φακός), Alps (VCM/OIS) και LG Innotek (CCM). Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να σημειώσουν ετήσια ανάπτυξη και είναι πιθανό να έχουν 20-30% περισσότερα έσοδα σε σύγκριση με τις παραγγελίες του περασμένου έτους.

Τέλος, ο Kuo ανέφερε ότι τα προϊόντα της Sony (ο κατασκευαστής των αισθητήρων) και της LG Innotek (o κατασκευαστής του Color Correction Matrix) θα βρίσκονται μόνο στα iPhone 14 Pro, πράγμα που σημαίνει ότι τα απλά iPhone 14 δεν θα λάβουν τόσο μεγάλη αναβάθμιση στο κομμάτι της κάμερας.

Αυτό σημαίνει ότι η Apple για πρώτη χρονιά αναμένει να πουλήσει περισσότερα iPhone 14 Pro, προσαρμόζοντας το μάρκετινγκ με τέτοιο τρόπο ώστε να το ”πουλήσει” όσο περισσότερο και καλύτερα μπορεί, αυξάνοντας το ποσοστό των flagship προς τα non-flagship chips στο 60%. Έτσι τα απλά μοντέλα iPhone 14 περνάνε σε δεύτερη μοίρα, μεγαλώνοντας ακόμα περισσότερο την ψαλίδα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*