Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Apple πρόσθεσε υποστήριξη για Joy-Cons και Pro Controller στο iOS 16

*
Δίχως να το διαφημίσει, η Apple πρόσθεσε υποστήριξη για τα Joy-Cons της Nintedo και το Pro Controller στο iOS 16. Το χαρακτηριστικό εντοπίστηκε από τον χρήστη του Twitter, Riley Testut που βρίσκεται πίσω από την ανάπτυξη του video game emulator για iOS με τίτλο Delta.

Ο Testut αναφέρει ότι το iOS 16 υποστηρίζει τόσο το δεξί, όσο και το αριστερό Joy-Con ως ανεξάρτητα, αλλά και ως ενιαίο controller. Ακόμα, είναι δυνατή η δυναμική εναλλαγή του τρόπου που χρησιμοποιούνται τα Joy-Cons, πατώντας απλά τα πλήκτρα screenshot capture και home για μερικά δευτερόλεπτα.


Τέλος, οι λειτουργίες των controllers είναι δυνατό να διαμορφωθούν μέσα από το μενού του Bluetooth των Settings app του iOS 16, που είναι ήδη διαθεσιμο για τους developers υπό μορφή beta.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*