Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Apple θα επιτρέψει την εγκατάσταση apps σε iOS μέσω web sites στην E.E.

*
Η Apple σκοπεύει να προχωρήσει σε μια σειρά νέων αλλαγών, που θα εφαρμοστούν σε χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και θα επιτρέψουν σε ορισμένους developers τη διανομή των εφαρμογών τους για iOS απευθείας μέσω μιας ιστοσελίδας. Η εν λόγω "ευκολία" θα γίνει διαθέσιμη με ένα νέο update για το λειτουργικό σύστημα, που θα κυκλοφορήσει εντός της Άνοιξης. Από τη μία οι developers θα μπορούνε να διενέμουν τις εφαρμογές τους στην Ε.Ε. δίχως την υποχρέωση ύπαρξής τους σε κάποιο app store, από την άλλη οφείλουν να συμμορφώνονται στους αυστηρούς κανονισμούς της Apple.

"Οι εφαρμογές που προσφέρονται μέσω Web Distribution πρέπει να πληρούν τις απαιτήσεις του Notarization για την προστασία της ακεραιότητας της πλατφόρμας, όπως όλες οι εφαρμογές για το iOS και μπορούν να εγκατασταθούν μόνο από ένα website domain που ο προγραμματιστής έχει καταχωρίσει στο App Store Connect", εξηγεί η Apple.


"Για την εγκατάσταση εφαρμογών από τον ιστότοπο ενός developer, οι χρήστες θα πρέπει πρώτα να δώσουν την έγκρισή τους στις Ρυθμίσεις στο iPhone τους. Κατά την εγκατάσταση μιας εφαρμογής, θα εμφανίζονται πληροφορίες που έχουν υποβάλει οι developers στην Apple για έλεγχο, όπως το όνομα της εφαρμογής, το όνομα developer, την περιγραφή της εφαρμογής, τα στιγμιότυπα οθόνης και η ηλικιακή καταλληλότητα".

Αν θέλετε να ενημερωθείτε για τους κανονισμούς της Apple, δεν έχετε παρά να κάνετε κλικ εδώ. Σημειώνεται ότι δικαίωμα στα παραπάνω θα έχουν όσοι έχουν δημιουργήσει κάποια εφαρμογή με το λιγότερο 1 εκατομμύριο εγκαταστάσεις σε iOS στην E.E. το προηγούμενο ημερολογιακό έτος. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*