Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Apple θα προμηθευτεί 80 εκ. οθόνες OLED από τη Samsung Display για τα iPhone 14

*
Σύμφωνα με αναφορές από industry insiders που γνωρίζουν τα μελλοντικά σχέδια των των δύο εταιρείων, η Apple θα αγοράσει περίπου 80 εκ. οθόνες από τη Samsung Display για τη σειρά iPhone 14. Λέγεται ότι η μαζική παραγωγή και παράδοσή τους αναμένεται να ξεκινήσει το τρίτο τρίμηνο του 2022.

Αναμένονται τέσσερα μοντέλα iPhone 14, δύο Pro και δύο standard. Λέγεται ότι θα υπάρξουν δύο μοντέλα με οθόνη 6,1'' και δύο με οθόνη 6,7''. Προμηθευτής για τις οθόνες OLED όλων θα είναι η Samsung Display. Υπολογίζεται ότι τα 38,17 από αυτές αφορούν το βασικό μοντέλο iPhone 14 και το iPhone 14 Pro Max.


Η σειρά iPhone 14 θα χρησιμοποιεί οθόνες OLED βασισμένες σε LTPS-TFT και OLEDs που βασίζονται σε LTPO-TFT. Ένα άλλο, πρόσφατο δημοσίευμα υποστήριζε ότι η Apple θα χρησιμοποιήσει οθόνες BOE OLED στα επερχόμενα smartphones της.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*