Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Asus ανακοίνωσε τα ROG Phone 6 και ROG Phone 6 Pro (video)

*
Η Asus ανακοίνωσε δύο νέες συσκευές, μέλη της gaming σειράς Republic of Gamers, τα Asus ROG Phone 6 και Asus ROG Phone 6 Pro. Τα δύο αυτά smartphone απευθύνονται αποκλειστικά σε gamers και ομολογούμε πως η οθόνη τους δείχνει πολύ εντυπωσιακή.

Και τα δύο μοντέλα έρχονται εξοπλισμένα με το νέο Snapdragon 8+ Gen 1 της Qualcomm και 512GB εσωτερικό χώρο αποθήκευσης. Η OLED οθόνη τους θα είναι 6.78 ίντσες, ενώ ο ρυθμός ανανέωσης θα είναι 165Hz και το touch-sampling rate 720Hz. Και τα δύο νούμερα είναι εντυπωσιακά, με μεγάλη διαφορά από τον προκάτοχό τους, το Asus ROG Phone 5S. Η μπαταρία των δύο συσκευών θα είναι 6000mAh. H τιμή του Asus ROG Phone 6 θα είναι €999 ενώ του 6 Pro €1299. Η εταιρεία ανακοίνωσε πως τα δύο smartphones θα κυκλοφορήσουν πρώτα στην Ευρώπη και συγκεκριμένα στο Ηνωμένο Βασίλειο.


Το Asus ROG Phone 6 έρχεται σε ασπρόμαυρους χρωματισμούς, ενώ το 6 Pro μόνο σε άσπρο. Η μεγαλύτερη διαφορά των δύο smartphones είναι πως το 6 Pro έχει μια δεύτερη OLED οθόνη στο πίσω μέρος του, η οποία φαίνεται πολύ εντυπωσιακή, αλλά δεν εξυπηρετεί κάποιον σημαντικό πρακτικό σκοπό. Επιπλέο, το ROG Phone 6 φτάνει μέχρι 16GB RAM, ενώ το Pro μέχρι 18GB.

Στα χαρακτηριστικά της συσκευής γίνεται ξεκάθαρο πως η Asus προσπάθησε πολύ για να κατασκευάσει ένα κινητό εστιασμένο για gaming το οποίο όμως να μπορεί να χρησιμοποιηθεί εύκολα για καθημερινή χρήση. Ένα μεγάλο μέρος της σχεδίασης είναι εστιασμένο στην ψύξη της συσκευής, καθώς σύμφωνα με την Asus, έχει κατασκευαστεί από την αρχή μία ψύκτρα 360 μοιρών για την CPU στο πίσω μέρος της συσκευής. Επιπλέον, έχει αναβαθμιστεί ο AeroCooler, κάτι που γίνεται ξεκάθαρο αν κοιτάξει κανείς το πίσω μέρος.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*