Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η ASUS ανακοίνωσε το ProArt StudioBook με οθόνη 3D

*
Η ASUS αποκάλυψε το ProArt StudioBook, ένα νέο laptop με οθόνη 3D χωρίς την ανάγκη ειδικών γυαλιών, που φέρει τη νέα τεχνολογία Spatial Vision της ταϊβανέζικης εταιρείας.

Η οθόνη του ProArt StudioBook είναι ένα 3.2K OLED panel και έχει μέγεθος 16 ίντσες, έχοντας την ικανότητα να μετατρέψει το περιεχόμενό του σε 3D με το πάτημα ενός μονάχα πλήκτρου. Το χαρακτηριστικό αυτό είναι που η ASUS ονομάζει Spatial Vision, το οποίο χρησιμοποιεί τεχνολογίες εντοπισμού των οφθαλμών του χρήστη, ώστε να αποδώσει δύο διαφορετικές εικόνες στα μάτια του.

Πέρα από το Spatial Vision, το ProArt StudioBook έρχεται με 13th-gen HX Intel GPUs και με κάρτα γραφικών RTX 4000 της Nvidia. Η μνήμη RAM του φτάνει τα 64GB (DDR5) και η χωρητικότητά του τα 8TB (PCIe 4.0 SSD). Για την ώρα δε γνωρίζουμε περισσότερα για το συγκεκριμένο laptop, όμως το χαρακτηριστικό Spatial Vision θα δηλώσει το παρόν και σε μελλοντικά μοντέλα της σειράς Vivobook Pro.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*