Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η beta του Android 13 φέρνει νέα χαρακτηριστικά όπως wallpaper effects και media controls

*
Η Google κυκλοφόρησε το δεύτερο developer preview του Android 13, της νεότερης έκδοσης λογισμικού της που αναμένεται σύντομα. Αυτή η beta μας αποκαλύπτει τα ανασχεδιασμένα media controls που βρίσκονται μεταξύ των γρήγορων ρυθμίσεων και των ειδοποιήσεων, φέροντας πια μεγαλύτερο widget. Ανασχεδιασμένο είναι και το media output picker, ενώ είναι πια δυνατή η ζεύξη με μια καινούργια συσκευή απευθείας από αυτό το μενού.

Το Android 13 επιφυλάσσει επίσης καινούργια wallpaper effects. Το χαρακτηριστικό Cinematic Wallpaper του developer preview 2 είναι αυτό που επιτρέπει τη χρήση διάφορων εφέ πάνω στο φόντο της αρχικής οθόνης του smartphone μας.

Το νέο task manager Foreground Services θα βρίσκεται στη βάση των γρήγορων ρυθμίσεων και θα επιβλέπει της εφαρμογές που τρέχουν ανά πάσα στιγμή στο υπόβαθρο. Ο χρήστης θα μπορεί να της ελέγξει, αλλά και να τις σταματήσει όταν το θελήσει. Το FGS μπορεί μάλιστα να αναλάβει να τον ειδοποιεί όταν μια εφαρμογή τρέχει αδιάκοπα για περισσότερες από 20 ώρες.

Το Android 13 (ή αλλιώς Tiramisu όπως αναφέρεται στο πρώτο developer preview) αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του μέσα στο 2022.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*