Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Broadcom θα παραμείνει ο βασικός προμηθευτής Wi-Fi chips της Apple

*
Ο αναλυτής Ming-Chi Kuo ισχυρίζεται πως η Apple θα διατηρήσει την Broadcom ως τον βασικό της προμηθευτή Wi-Fi chips.

Η Apple προσπαθεί συνεχώς να ελαττώσει την εξάρτησή της σε τρίτους κατασκευαστές, θέλοντας να αναλάβει εξ’ ολοκλήρου την ανάπτυξη του hardware που χρησιμοποιεί, εσωτερικά. Η εταιρεία έχει ήδη μεταφέρει την ανάπτυξη των mobile chipsets της σειράς Α και των SoCs της σειράς M στα δικά της εργαστήρια, ενώ σύμφωνα με φήμες, θα κάνει το ίδιο για τα wireless chips, 5G modems, αλλά και για την παραγωγή οθόνων iPhone, Apple Watch και Macs.

Παρόλα αυτά, η νεότερη μελέτη του αναλυτή Kuo σχετικά με την παραγωγή ημιαγωγών, αναφέρει ότι η Apple θα μειώσει την εσωτερική παραγωγή Wi-Fi chips και πως θα βασιστεί στην Broadcom, τον βασικό τους προμηθευτή. Ο Kuo θεωρεί πως προτεραιότητα της Apple είναι η ανάπτυξη 5G modems και όχι τα Wi-Fi chips.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*