Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Caviar ανακοίνωσε χρυσά iPhone 15 Pro με τιμή μόνο για λίγους

*
Πριν λίγες ημέρες η Apple αποκάλυψε τα τέσσερα μοντέλα της σειράς iPhone 15 και πολύ σύντομα τη σκυτάλη πήρε η Caviar, μια εταιρεία με έδρα το Ντουμπάι που κατασκευάζει συσκευές πολύτελείας, η οποία πρόσθεσε σκελετό από χρυσάφι στα μοντέλα Pro και τα ονομάζει Ultra Gold.

Το iPhone 15 Pro Ultra Gold ξεκινάει από τα $8.890 και φτάνει τα $9,890, ενώ το iPhone 15 Pro Max Ultra Gold έχει τιμή έναρξης τα $9.670 και φτάνει τα $10.390. Ο σκελετός των μοντέλων Ultra Gold είναι φτιαγμένος από χρυσάφι 18 καρατίων, με σατέν φινίρισμα και το λογότυπο της Apple στο πίσω μέρος είναι από χρυσάφι 24 καρατίων.




Τα πολυτελή μοντέλα της Caviar δεν σταματάνε εδώ. Σειρά παίρνουν τα μοντέλα Ultra Black. Το iPhone 15 Pro Ultra Black με τιμή από $8.060 έως $9.060 και το iPhone 15 Pro Max Ultra Black που βρίσκεται στο εύρος $8.840 έως $9.560. Το λογότυπο της Apple είναι από χρυσάφι 24 καρατίων και ο σκελετός από aviation titanium με PVD.
Caviar announces iPhone 15 Pro series with 18k gold chassis, costs more than $8k

Ακόμα υπάρχουν οι εκδόσεις Titan Black, Starry Night και Dark Red των iPhone 15 Pro και Pro Max.

Ο σκελετός του Titan Black είναι επίσης φτιαγμένος από aviation titanium, όμως το λογότυπο της Apple είναι από μαύρο φίλντισι των Van Cleef & Arpels. Τα Dark Red και Starry Night έχουν το ίδιο λογότυπο, αλλάζει όμως ο σκελετός.
Caviar announces iPhone 15 Pro series with 18k gold chassis, costs more than $8k

Τα Dark Red έχουν σχέδια εμπνευσμένα από τον Άρη και κάθε συσκευή θα έχει μοναδικό σχεδιασμό από μαρμάρινο άνθρακα. Η Caviar υποστηρίζει ότι ο σκελετός του Dark Red από σφυρήλατο άνθρακα σε σκούρο κόκκινο χρώμα προέρχεται από την παραγωγή των σπορ αυτοκινήτων την Lamborghini.
Caviar announces iPhone 15 Pro series with 18k gold chassis, costs more than $8k

Ο σκελετός του Starry Night είναι από σύνθετο υλικό με βάση τον σφυρήλατο άνθρακα με βιολετί ίνες και μοτίβο που μοιάζει με τον πίνακα "The Starry Night" του Van Gogh.
Caviar announces iPhone 15 Pro series with 18k gold chassis, costs more than $8k

Το κάθε ένα από τα παραπάνω μοντέλα θα κυκλοφορήσει σε 99 μονάδες. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*