Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Caviar παρουσίασε την πολυτελή UFO Collection των iPhone 15 Pro και iPhone 15 Pro Max

*
Με αφορμή το Halloween, η Caviar παρουσίασε τη UFO Collection των πολυτελών custom-made iPhone 15 Pro και iPhone 15 Pro Max, με υλικά και σχεδιασμούς εμπνευσμένους από το διάστημα. Πιο συγκεκριμένα η εταιρεία χρησιμοποίησε κομμάτια του μετεωρίτη Murchison, που περιέχουν αμινοξέα (τη βάση για τη δημιουργία της ζωής στο σύμπαν).





Ο μετεωρίτης αυτός έχει ηλικία 7 δισ. ετών και είναι 4,54 δισ. χρόνια "γηραιότερος" από τη Γη. Οι επιστήμονες ανακάλυψαν 15 αμινοξέα και τα κομμάτια του είναι το πιο παλίο ηλικό που μπορεί να βρει κανείς στη Γη.

Το υλικό αυτό αποτελεί μέρος του λεγόμενου Alien, όμως το μαύρο μοντέλο έχει μια αναπαράσταση του Predator. Υπάρχουν ακόμα δύο μοντέλα, το Astral και το Starship. Στο πρώτο υπάρχει μια εικόνα του διαστήματος και στο άλλο ένα διαστημόπλοιο. Για την κατασκευή τους η Caviar χρησιμοποίησε μετεωρίτες από τη Γη και τον Άρη, χρυσό 24 καρατίων, τιτάνιο που χρησιμοποιείται στην αεροβιομηχανία και ανοξείδωτο ατσάλι.





Η τιμή των συγκεκριμένων iPhone ανέρχεται στα $9.000.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*