Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η DJI αποκάλυψε το νέο της drone Mini 3 Pro

*
Η DJI ανακοίνωσε το μικρότερο και ελαφρύτερο drone της μέχρι σήμερα, το Mini 3 Pro. Το Mini 3 Pro θα κυκλοφορήσει στις Η.Π.Α. διαθέτοντας νέο σχεδιασμό, μεγαλύτερους αισθητήρες καμερών, αισθητήρες αποφυγής εμποδίων, αλλά και δυνατότητα λήψης video με ανάλυση 4K στα 60fps. Θα υπάρξει όμως και ένα ακόμα μοντέλο με μεγαλύτερη μπαταρία. Η τιμή της συσκευής θα ξεκινά από τα 669 δολάρια, με πακέτο μάλιστα που δεν θα συμπεριλαμβάνει χειριστήριο.

Το νέο drone της DJI θα ζυγίζει 250 γραμμάρια και έτσι δεν θα απαιτείται η καταχώρησή του στα δεδομένα της FAA (Federal Aviation Administration) για μη επανδρωμένα αεροσκάφη. Βέβαια, αυτό ενδέχεται να αλλάξει σε περίπτωση αγοράς του μοντέλου με τη μεγαλύτερη μπαταρία.




Το Mini 3 Pro διαθέτει έναν ελαφρώς μεγαλύτερο αισθητήρα (1/1.3) από το Mini 2 (1/2.3) για την καταγραφή video με ανάλυση 4K στα 6fps, ή απαθανάτιση με HDR και ανάλυση 4K στα 30fps. Παράλληλα μπορεί να λειτουργήσει ως φωτογραφική κάμερα με έως και 48MP.

Η DJI φρόντισε να εξοπλίσει το καινούργιο της drone με πολλές χρήσιμες λειτουργίες, όπως είναι η αποφυγή των εμποδίων. Η δυνατότητα αυτή των αισθητήρων μπορεί να βελτιώσει κατά πολύ την εμπειρία με τις λειτουργίες αυτόνομης πτήσης του Mini 3 Pro. Μερικές από αυτές είναι το Spotlight 2.0 που βοηθά στη διατήρηση ενός στόχου σε πρώτο πλάνο και το Point of Interest 3.0, το οποίο μπαίνει σε σταθερή τροχιά γύρω από έναν άνθρωπο ή από ένα κτίριο. Υπάρχει επίσης το ActiveTrack 4.0, μια λειτουργία που κάνει το drone να ακολουθεί έναν άνθρωπο ή ένα αντικείμενο σε μια προκαθορισμένη απόσταση.



Εκτός από το drone Mini 3 Pro, η DJI ανακοίνωσε και ένα καινούργιο χειριστήριο με την ονομασία DJI RC. Το χειριστήριο είναι πολύ πιο ελαφρύ από το DJI RC Pro που κοστίζει περίπου 1.200 δολάρια. Στην επιφάνειά του βρίσκεται μια οθόνη 5,5 ιντσών με φωτεινότητα 700nits, αποτελώντας μια καλή εναλλακτική επιλογή από ένα smartphone. Η τιμή του DJI RC ανέρχεται στα 340 δολάρια, με την DJI να σημειώνει πως στο μέλλον θα υποστηρίζεται από περισσότερα drones.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*