Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η εφαρμογή Phone Link της Microsoft έγινε διαθέσιμη και σε iOS

*
Η Microsoft λάνσαρε ένα νέο update για την εφαρμογή της, Phone Link. Με την νέα έκδοση, υποστηρίζεται πλέον επίσημα και σε iOS. Αυτό σημαίνει πως οι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιούν το iMessage και απο το Windows 11 PC τους, καθώς και να δέχονται και να πραγματοποιούν κλήσεις. Τα notifications θα λειτουργούν κανονικά σε PC.

Ο αμερικάνικος κολοσσός ξεκίνησε τα previews για αυτή την έκδοση νωρίτερα μέσα στο 2023, ενώ τώρα την λάνσαρε κανονικά σε 39 γλώσσες και σε 85 χώρες. Η Microsoft δηλώνει πως όλες οι συσκευές Windows 11 θα αποκτήσουν πρόσβαση στην εφαρμογή μέχρι τα μέσα του Μαίου 2023.


Η εφαρμογή λειτουργεί στέλνοντας μηνύματα και επαφές στον υπολογιστή μέσω Bluetooth. Το iOS της Apple λαμβάνει αυτά τα μηνύματα και τα προωθεί στο iMessage, παρόμοια τεχνολογία με την αυτόματη αναγνώριση ύπαρξης iOS στην συσκευή του παραλήπτη. Αντίστροφα, μπορεί να προωθήσει τα notifications και τα μηνύματα στην εφαρμογή του υπολογιστή.

Το νέο update προσφέρει μόνο βασικές λειτουργίες σε iOS , όπως την αποστολή μηνυμάτων την πραγματοποίηση κλήσεων και την προβολή notifications. Δεν υποστηρίζει ακόμη αποστολές προς ομάδες ατόμων και προβολή των εφαρμογών του κινητού όπως μπορεί με λειτουργικό Android.

Επιπλέον, δεν υπάρχει ενσωμάτωση φωτογραφιών. Η Microsoft προσφέρει αυτή την λειτουργία μέσω του iCloud Photo integration μέσα στην εφαρμογή των Windows 11. Ενδεχομένως το Phone Link να κληρονομήσει αυτή την λειτουργία στο μέλλον.

Αν θέλετε να δοκιμάσετε τις νέες λειτουργίες του Phone Link, επιβεβαιώστε πως είναι πλήρως αναβαθμισμένο απο το Windows Store, ανοίξτε την εφαρμογή και σκανάρετε QR Code απο το iPhone σας για να το συνδέσετε στα Windows. Στην συνέχεια ενεργοποιήστε τον διαμοιρασμό επαφών απο Bluetooth στο iPhone, ενεργοποιήστε την προβολή ειδοποιήσεων και επιτρέψτε στις ειδοποιήσεις συστήματος να προβάλλονται στο PC σας μέσω Bluetooth.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*