Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η ελπίδα για ένα φορητό PlayStation με PS4 και PS5 games, μάλλον πεθαίνει

*
Μια φήμη πως η Sony ετοιμάζει ένα νέο φορητό σύστημα PlayStation που θα μπορεί να παίζει τα PS4 games και ορισμένα PS5 games ήρθε στη δημοσιότητα, αλλά μάλλον δεν θα πρέπει να έχουμε και πολλές ελπίδες.

Οι αναφορές έγιναν από ένα ρωσικό λογαριασμό στα social media και ανέφεραν πως το σύστημα θα θυμίζει στο σχήμα το PSP, θα παίζει natively όλα τα PS4 games και μία επιλεγμένη γκάμα τίτλων του PS5 που θα έχουν προσαρμοστεί ανάλογα.


Αν και όλο αυτό έχει το ενδιαφέρον του και ίσως να άλλαζε και τις ισορροπίες, φαίνεται πως δεν έχει και ιδιαίτερη βάση, όπως μαρτυρούν διάφοροι insiders που έχουν πηγές στο εσωτερικό της Sony. Όπως τονίζουν: «μπορεί το PS Portal να έδειξε πως υπάρχει χώρος και προοπτική για κάτι σε φορητό επίπεδο, αλλά αυτό είναι εντελώς διαφορετικό από το να οδηγήσει τη Sony σε μια τέτοια κονσόλα».

Μένουμε με την ελπίδα…

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*