Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Google αλλάζει τις αναζητήσεις σε συσκευές Android με το Circle to Search (video)

H Google συνεχίζει να προσφέρει νέους τρόπους αναζήτησης στους χρήστες συσκευών Android και τώρα παρουσιάζει το Circle to Search. Απλά κυκλώνετε στην οθόνη του smartphone ή του tablet το αντικείμενο για το οποίο θέλετε να βρείτε πληροφορίες και όλη η υπόλοιπη διαδικασία πραγματοποιείται με αυτοματοποιημένο τρόπο. Ακόμα, μπορείτε να μαρκάρετε κείμενο και να τραβάτε γραμμές σε αντικείμενα, αντί να τα κλείνετε μέσα σε οβάλ σχήματα.

Το Circle to Search λειτουργεί οπουδήποτε στην οθόνη της συσκευής, αλλά θα πρέπει να πατήσετε παρατεταμένα το πλήκτρο home ή το navigation bar αν χρησιμοποιείτε χειρονομίες, προκειμένου να ενεργοποιηθεί η λειτουργία και να αρχίσετε να κυκλώνετε. Η Google διαφημίζει αυτήν τη λειτουργία ως πιο βολική εναλλακτική αντί να πηγαίνετε από τη μια εφαρμογή στην άλλη, όπως για παράδειγμα τη δημιουργία ενός screenshot και στη συνέχεια τη χρήση του Google Lens.


Το Circle to Search χρησιμοποιεί τη δυνατότητα πολλαπλής αναζήτησης της Google που υποστηρίζεται από AI, η οποία είναι ενσωματωμένη στο Google Lens και έκανε το ντεμπούτο της το 2022. Το Multisearch υποστηρίζει αναζήτηση με διαφορετικούς τρόπους ταυτόχρονα, ώστε να μπορείτε να χρησιμοποιείτε κείμενο και εικόνες και να τροποποιείτε τις παραμέτρους για αυτό που ψάχνετε. Πλέον, υποστηρίζονται πιο σύνθετες ερωτήσεις που καλύπτουν έννοιες, ιδέες ή θέματα. Η Google θα παρέχει συνοπτικές απαντήσεις στο σχετικό πλαίσιο, χωρίς να χρειάζεται να κάνετε scroll down σε σελίδες πληροφοριών.

Το Circle to Search θα γίνει διαθέσιμο στις 31, αρχικά αποκλειστικά μόνο για τη σειρά Pixel 8 και τα τρία μοντέλα της σειράς Samsung Galaxy S24. Στη συνέχεια θα έρθει σε επιπλέον premium smartphones.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*