Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Google ανακοίνωσε τα νέα Chromebooks για cloud gaming με GeForce Now (trailer)

Ακόμα και μετά την "πτώση" του Stadia, η Google δεν εγκαταλείπει τα πλάνα της, καθώς η εταιρεία ανακοίνωσε νέα σειρά από Chromebooks για cloud gaming.

Τα πρώτα μοντέλα που παρουσίασε η Google είναι τα Acer Chromebook 516 GE, Asus Chromebook Vibe CX55 Flip και Ideapad Gaming Chromebook της Lenovo, τα όποια έρχονται με προεγκατεστημένο το Geforce Now της Nvidia, ενώ παράλληλα θα υποστηρίζουν τα Xbox Cloud Gaming, Amazon Luna και Google Play.


Κάθε Chromebook θα προσφέρει οθόνη με ρυθμό ανανέωσης πάνω από 120Hz, τεχνολογία WiFi 6 ή 6E, πληκτρολόγιο με φωτισμό RGB και εμβυθιστικό ήχο. Τα νέα μοντέλα υπόσχονται μια εξαιρετική εμπειρία σε τίτλους με άμεση απόκριση, ανάλυση ως 1600p και σταθερό ρυθμό ανανέωσης στα 120 καρέ ανά δευτερόλεπτο, που θα απογειωθεί με τις δυνατότητες του GeForce Now της Nvidia.

Μαζί με τα νέα Chromebooks, η Google θα συνεργαστεί με τις Acer, Corsair, HyperX, Lenovo και SteelSeries με σκοπό τα προϊόντα τους να είναι συμβατά με τα νέα μηχανήματα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*