Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Google αποκάλυψε το νέο smartphone Pixel 7a με κάμερα 64MP και ασύρματη φόρτιση

*
Κατά τη διάρκεια του keynote I/O 2023, η Google παρουσίασε τα χαρακτηριστικά του καινούργιου της smartphone, Pixel 7a. Το νέο μοντέλο κοστολογείται στα $499, όντας ακριβότερο από το περσινό Pixel 6a, όμως τα χαρακτηριστικά του το δικαιολογούν.

Η βασική κάμερα του Pixel 7a είναι 64MP (του Pixel 6a ήταν 12,2MP) με super-res zoom και δίπλα της υπάρχει μια ultrawide στα 13MP με οπτικό πεδίο 120 μοιρών. Οι δυο τους εκμεταλλεύονται τις δυνατότητες μιας σουίτας εφαρμογών από την Google, όπως Night Sight, Photo Unblur και Long Exposure.

Η οθόνη του έχει μέγεθος 6,1 ίντσες (6,3 έχει το Pixel 7 και 6,7 το Pixel 7 Pro), είναι OLED και φτάνει τα 90Hz. Μέσα του περιέχει το Tensor G2 chip της Google, μαζί με 8GB μνήμης Ram και χωρητικότητα 128GB. Η μπαταρία του είναι 4.385mAh και υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση στα 18W και ασύρματη στα 7,5W.

Το Google Pixel 7a κυκλοφορεί από τις 11 Μαΐου 2023 σε εκδόσεις Charcoal, Sea, Snow και Coral (αποκλειστικό του Google Store).

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*