Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Google ενεργοποίησε επιτέλους τη λειτουργία του Find My Device για το Android

*
Η Google ανακοίνωσε επίσημα την έναρξη της λειτουργίας Find My Device στο δίκτυο των συσκευών Android. Μάλιστα, λειτουργεί ακόμη και σε συσκευές που είναι εκτός λειτουργίας, αρκεί να έχουν εγκατεστημένη την έκδοση Android 9 ή νεότερη.

Το Find My Device του Android άρχισε ήδη να προσφέρεται σε ΗΠΑ και Καναδά και θα επεκταθεί σε περαιτέρω αγορές το επόμενο διάστημα. Το δίκτυο θα καλύπτει πάνω από ένα δισεκατομμύριο κινητά, οπότε θα είναι αρκετά εύκολο να εντοπίσετε και το δικό σας (αν το χάσετε). Τα Pixel 8 και Pixel 8 Pro θα μπορούν να εντοπιστούν ακόμη και με μπαταρία στο 0%, χάρη σε ένα ειδικό τμήμα του hardware τους. Το επόμενο διάστημα θα αρχίσουν να εμφανίζονται και σχετικά tracker tags που θα είναι συμβατά με την υπηρεσία.


Η Google αναφέρει πως έχει ενσωματώσει αρκετά επίπεδα ασφαλείας για να διατηρούνται τα προσωπικά στοιχεία του χρήστη ιδιωτικά και να προστατεύονται. Software updates θα έρθουν και σε συσκευές όπως ακουστικά των JBL, Sony και άλλων εταιρειών για να γίνουν συμβατά με το Find My Device. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*