Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Google ενημέρωσε τα Weather, Fitbit και Phone apps

*
Λίγο πριν το Made by Google launch event, η Google ενημέρωσε τα Weather, Fitbit και Phone apps που υπάρχουν στο smartwatch, Pixel Watch.

Ξεκινώντας από την εφαρμογή του καιρού η οποία θα είναι συμβατή με το Wear OS 3, βλέπουμε ότι είναι αρκετά minimal, δείχνοντας μόνο τον καιρό της τρέχουσας τοποθεσίας του χρήστη. Μόλις δοθεί η άδεια, εμφανίζει πληροφορίες καιρού από το weather.com, δείκτη UV, βροχόπτωση και προβλέψεις για τις επόμενες 8 ώρες και για τις επόμενες 5 ημέρες.


Περνώντας στο Phone app, το οποίο προφανώς χρησιμεύει για να πραγματοποιείτε κλήσεις είτε μέσω Bluetooth με τη βοήθεια του smartphone σας είτε μέσω του ίδιου του ρολογιού εφόσον διαθέτετε την έκδοση με LTE, βλέπουμε ότι το UI έχει μεγαλύτερα εικονίδια και μεγαλύτερο κείμενο για να βλέπετε καλύτερα το όνομα ποιος σας καλεί.

Τέλος, η εφαρμογή Fitbit επίσης ενημερώθηκε με νέο UI και πλέον υπάρχουν τρεις κύριες καρτέλες: Discover, Today και Community. Η καρτέλα "Premium" έχει αφαιρεθεί.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*