Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Google επιβεβαίωσε την ύπαρξη του Pixel Watch

*
Έπειτα από εβδομάδες φημών και διαρροών, η Google επιβεβαίωσε την ύπαρξη του Pixel Watch. Θα λανσαριστεί το προσεχές φθινόπωρο, μαζί με το Pixel 7. Το σχέδιό του είναι κυκλικό, διαθέτει "tactile" crown και πλήκτρο στο πλάι. Είναι φτιαγμένο από ανακυκλωμένο ατσάλι και τα λουράκια του θα μπορούν να αλλαχθούν. Θα τρέχει μια βελτιωμένη έκδοση του Wear OS 3 και θα διαθετει ανανεωμένο UI για καλύτερη πλοήγηση και ειδοποιήσεις. Επιπλέον θα κυκλοφορήσει και έκδοση με δυνατότητα σύνδεσης σε δίκτυα κινητής τηλεφωνίας.

Η Google αναφέρει ότι θα υπάρχουν όλες οι εφαρμογές που αναμένουν οι χρήστες, όπως Google Maps και Assistant, Google Wallet, Google Home αλλά και το Emergency SOS. Σημαντική είναι η προσθήκη των τεχνολογιών της Fitbit, καθώς θα παρέχονται άμεσα πληροφορίες για την καρδιακή λειτουργία, την παρακολούθηση του ύπνου και τα λεγόμενα Active Zone Minutes.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*