Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Google πλέον θα ενημερώνει όταν προσωπικές σας πληροφορίες εμφανίζονται στο διαδίκτυο

*
Η Google σκοπεύει να διευκολύνει την ζωή των χρήστων Android, ενημερώνοντάς τους όποτε προσωπικές τους πληροφορίες εμφανίζονται στο διαδίκτυο και επιτρέποντάς τους να τις αφαιρέσουν. Οι λειτουργίες αυτές θα είναι μέρος του “Results about you” dashboard της Google, που θα είναι προσβάσιμο από συσκευές android και web. Το νέο πρόγραμμα της Google πρωτοκυκλοφόρησε τον Σεπτέμβριο της Google, αλλά πλέον επιλεγμένοι χρήστες έχουν ήδη αρχίσει να βλέπουν την νέα επιλογή στην εφαρμογή «Google» στις συσκευές Android, κάτω από το προφίλ τους.

Μέσω του Results about you, θα μπορείτε να ελέγξετε ανα πάσα στιγμή πως εμφανίζεστε στο διαδίκτυο και να αφαιρέσετε αποτελέσματα, πληροφορίες και ιστοσελίδες – από τις πλατφόρμες της Google -, ώστε να μην μπορούν να τις βρούν άλλοι. Η λειτουργία είναι ένα μεγάλο βήμα μπροστά, καθώς μέχρι τώρα οι χρήστες έπρεπε να ψάχνουν χειροκίνητα τον εαυτό τους και να κάνουν ξεχωριστή αίτηση για αφαίρεση σε κάθε αποτέλεσμα. Φυσικά, μπορείτε να ενεργοποιήσετε και τα push notifications για να ενημερώνεστε άμεσα αν προκύψει κάποιο νέο αποτέλεσμα για εσάς.

Φυσικά, το γεγονός πως μπορείτε να αφαιρέσετε πληροφορίες από τις πλατφόρμες της Google, δεν σημαίνει ότι «εξαφανίζονται» από το internet, παρα μόνο ότι δεν μπορούν να βρεθούν μέσω της Google.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*