Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η GoPro ανακοίνωσε τις νέες GoPro Hero 11 και GoPro Hero 11 Mini (video)

*
Οι GoPro Hero 11 και GoPro Hero 11 Mini ανακοινώθηκαν επίσημα και έρχονται με δύο οθόνες LCD, μια μπροστά και μια πίσω, μεγαλύτερο μέγεθος αισθητήρα σε σχέση με τη σειρά 10, στις 1/1.9” και με μεγαλύτερη ανάλυση στα 27MP. Έχουν δυνατότητα καταγραφής των χρωμάτων σε 10-bit και μπορεί να βγάλει βίντεο ανάλυσης 5,3K στα 60fps ή 4K στα 120fps.



Υπάρχει ένα νέο mode φωτογραφίας, το FullFrame, το οποίο σας επιτρέπει να καταγράψετε φωτογραφίες αναλογίας 8:7 ενώ δε λείπει και η παραδοσιακή αναλογία 16:9 η οποία είναι προσβάσιμη μέσω του HyperView mode.


Όσο για το βίντεο σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, υπάρχουν τρία νέα modes, τα Vehicle Lights, Star Trails και Light Paint. Το λογισμικό σταθεροποίησης HyperSmooth φέρνει ένα νέο χαρακτηριστικό, το AutoBoost το οποίο υπόσχεται σταθερά βίντεο με ελάχιστο crop, ακόμα και στις πιο δύσκολες συνθήκες. Επίσης και οι δύο κάμερες είναι αδιάβροχες μέχρι και τα 10 μέτρα.



Στη χώρα μας, είναι διαθέσιμες από σήμερα δύο εκδόσεις, η GoPro HERO 11 Black και η GoPro HERO 11 Black Creator Edition, με τιμές στα €579,00 και €799,00 αντίστοιχα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*