Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Hasbro θα κυκλοφορήσει ρέπλικα του lightsaber της Third Sister Reva από το Star Wars

*
Η Hasbro σχεδίασε ένα αληθοφανές lightsaber που είναι ήδη διαθέσιμο για αγορά, όμως δε θα αποσταλεί στους τυχερούς που θα το κατοχυρώσουν, πριν από το φθινόπωρο του 2023. Πρόκειται για το Black Series Reva Force FX Elite Lightsaber, τη ρέπλικα του lightsaber της Third Sister (γνωστή και ως Reva), η οποία κοστίζει 500 δολάρια.



Είναι ένα από τα ακριβότερα αντικείμενα της Hasbro, πιθανότατα λόγω της διπλής του λεπίδας. Η μια λεπίδα από τις δύο μπορεί να αφαιρεθεί, όπως και ο κύκλος που φέρουν οι δυο τους μαζί στη μέση. Όπως θα περίμενε κανείς, το lightsaber έρχεται με διάφορα εφέ ήχου και φωτισμού, τα οποία λειτουργούν το ίδιο όταν οι δύο λεπίδες είναι ενωμένες και όταν η μια έχει αποκολληθεί από την άλλη.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*