Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η HTC παρουσίασε το standalone VR/AR headset Vive XR Elite (video)

*
Ξεκίνησαν οι προπαραγγελίες για το Vive XR Elite της HTC, ενός standalone VR/ AR heaset, η τιμή του οποίου είναι $1.099. Η συσκευή έχει βάρος 625 γραμμάρια και απευθύνεται σε όσους θέλουν μια "οικονομική" λύση για video games, παρακολούθηση ψυχαγωγικών προγραμμάτων και χρήση εργαλείων παραγωγικότητας.

Προσφέρει ανάλυση 2K για κάθε μάτι, πεδίο θέασης 110 μοιρών, ρυθμό ανανέωσης στα 90Hz, ενώ είναι εφοιδιασμένο με 12GB RAM, 128GB αποθηκευτικού χώρου και το Qualcomm Snapdragon XR2 chipset. Επίσης, διαθέτει τέσσερεις ευρυγώνιες κάμερες που παρακολουθούν την κίνηση των χεριών των χρηστών ή ενός ζευγαριού από motion controllers.


Η συσκευή μπορεί να χρησιμοποιηθεί και από όσους φοράνε γυαλιά, καθώς διαθέτει τεχνολογία τροποποίησης της διόπτρας του φακού. Ακόμα διαθέτει έξτρα μπαταταρία που διαρκεί για δέκα λεπτά και αρκεί για να παραμείναι το headset σε λειτουργία την ώρα που αλλάζετε την κύρια. Η φόρτιση πραγματοποιείται μέσω USB-C και παρέχεται αυτονομία δέκα ωρών.

Τέλος, το XR Elite υποστηρίζει ένα επίπλέον "glasses mode", που είναι σχεδιασμένο για να κάνει το headset αρκετά πιο ελαφρύ. Πιο συγκεκριμένα, με αντικατάσταση κάποιων μερών του, καταλήγει να είναι πιο ελαφρύ κατά 240 γραμμάρια.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*