Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Huawei αποκάλυψε τα FreeClip open-ear buds

*
H Huawei ανακοίνωσε τα FreeClip ένα πραγματικά ασύρματο ζεύγος earbuds με μοναδικό σχεδιασμό, που τα καθιστά ιδανικά για πολύωρη χρήση. Αποτελεί μέρος της συλλογής Fashion Forward και αποτελεί την απαντηση της Huawei στις απαιτήσεις των χρηστών που προτιμούν τα in-ear wireless headphones, όμως θέλουν να παραμένουν σε επαφή και με το περιβάλλον τους. Σχεδιαστικά και κατασκευαστικά αποτελούνται από τρία τμήματα, το Comfort Bean, το Acoustic Ball και τοC-bridge Design.

Η εταιρεία αναφέρει ότι το FreeClip είναι το πρώτο open-ear bud, που δεν ξεχωρίζει το δεξιό από το αριστερό αυτί. Έχει αυτονομία 32 ωρών και φορτίζει πλήρως μέσα σε 40 λεπτά. Εντός 10 λεπτών έχει αρκετή μπαταρία για ακρόαση περιεχομένου επί τρεις ώρες. Τα buds, όχι όμως και η θήκη είναι πιστοποιημένα κατά IP54 για αντοχή σε συνθήκες υπερβολικής υγρασίας.


Τα FreeClip θα κυκλοφορήσουν στην Ευρώπη στα τέλη Δεκεμβρίου, με τιμή €200.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*