Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Intel σταματά την παραγωγή των NUC, των μικροσκοπικών upgradable desktops της

*
Οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές NUC της Intel αποτελούν πια παρελθόν. Τα μικροσκοπικά upgradable desktops της εταιρείας βρίσκονται πλέον στο τέλος του κύκλο τους, με την ίδια να επιβεβαιώνει πως σταματά την περαιτέρω επένδυση στο τμήμα του Next Unit of Compute (NUC). Παρόλα αυτά, επιβεβαίωσε πως οι στενοί συνεργάτες της, θα συνεχίσουν να μελετούν τη συγκεκριμένη τεχνολογία. Επιπλέον διαβεβαίωσε πως αυτή της η απόφαση, δε θα επηρεάσει τις Client Computing Group (CCG) και Network and Edge Computing (NEX) που βρίσκονται στην ομπρέλα της. Ολοκληρώνοντας υποσχέθηκε την υποστήριξη των προϊόντων NUC που βρίσκονται αυτήν τη στιγμή στην αγορά, δίχως να ξεκαθαρίζει το διάστημα για το οποίο σκοπεύει να το κάνει.

Το τέλος της σειράς NUC έρχεται λίγο καιρό μετά την ανακοίνωση της Intel, σχετικά με την παύση της πώλησης servers, κάτι που ανέλαβε η ταϊβανέζικη εταιρεία Mitac, τον Απρίλιο του 2023.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*