Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Lenovo ανακοίνωσε το νέο της tablet, Tab M9

*
Το Lenovo Tab M9 είναι το καινούργιο προσιτό tablet της κινέζικης εταιρείας, που θα κυκλοφορήσει το καλοκαίρι του 2023.

Το Tab M9 φέρει οθόνη LCD, μεγέθους 9 ιντσών και με ανάλυση 1,340x800px (15:9), με έως και 400 nits φωτεινότητας. Στο μπροστινό μέρος της συσκευής υπάρχει μια κάμερα 2MP, υποστηρίζοντας ξεκλείδωμα με αναγνώριση προσώπου, ενώ στο πίσω μέρος υπάρχει μια κάμερα 8MP.

Το tablet διαθέτει επίσης έναν επεξεργαστή Helio G80 (2x Cortex-A75 στα 2.0GHz, 6x Cortex-A55 στα 1.8GHz) και GPU Mali-G52 MC2. Το βασικό μοντέλο έρχεται με 3GB μνήμης RAM και με χωρητικότητα στα 32GB, αλλά θα υπάρξει και επιλογή με 4GB RAM / 128GB χωρητικότητα. Όλα τα μοντέλα υποστηρίζουν επέκταση μνήμης έως και κατά 2TB, με microSD.

Όσο για τη συνδεσιμότητα, το βασικό μοντέλο φέρει Wi-Fi 5, Bluetooth 5.1 και GPS, αλλά θα υπάρχει και μοντέλο με 4G. Όλα τους θα περιέχουν και ένα USB-C port (2.0) και θα αγοράζονται πακέτο με έναν φορτιστή 10W.

Η τιμή του Lenovo Tab M9 θα ξεκινά από τα 140 δολάρια και η ακριβής ημερομηνία κυκλοφορίας του αναμένεται - πιθανότατα – από τη CES 2023.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*