Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Lenovo ετοιμάζεται να μπει στην αγορά των φορητών gaming PCs με ένα “Legion Go”

*
Η κυκλοφορία των Steam Deck και ASUS ROG Ally φαίνεται πως άνοιξε την όρεξη και στη Lenovo να μπει στην αγορά των φορητών gaming PCs με ένα “Legion Go”. Η πληροφορία εμφανίστηκε από την ιστοσελίδα Windows Central και φαίνεται πως προς το παρόν δεν υπάρχουν συγκεκριμένα τεχνικά χαρακτηριστικά, μιας και ο σχεδιασμός έχει ξεκινήσει πρόσφατα. Η οθόνη του αναμένεται να έχει διαγώνιο 8 ιντσών και να προσφέρει μεγαλύτερο FOV (Field of View), καθώς και εκτεταμένο περιβάλλον χρήσης, ενώ στην μεριά των επεξεργαστών θα πρέπει να περιμένουμε μια πρόταση τύπου AMD Phoenix. Η Lenovo είχε ασχοληθεί και στο παρελθόν στη δημιουργία μιας φορητής συσκευής με την ονομασία Lenovo Legion Play και η οποία θα «φορούσε» λειτουργικό Android. Ωστόσο, το project δεν προχώρησε και το 7ιντσο φορητό με υποστήριξη HDR 10, ενσωματωμένων controllers και μπαταρίας 7000mAh δεν κυκλοφόρησε ποτέ. Μένει να δούμε πως θα εξελιχθεί η μάχη και στα φορητά gaming PCs.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*