Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η LG ανακοίνωσε δύο καινούργια laptops της σειράς Ultra PC

*
Η LG αποκάλυψε δύο καινούργια μοντέλα της σειράς laptops της, Ultra PC. Πρόκειται για τα Ultra PC 17 και Ultra PC 16. Αμφότερα είναι ήδη διαθέσιμα για παραγγελία με τιμές που ξεκινούν από τα 1.599 και τα 999 δολάρια αντίστοιχα.

Τα δύο νέα laptops της LG περιέχουν το λογισμικό Glance της Mirametrix, το οποίο χρησιμοποιεί τη webcam της εκάστοτε συσκευής για να “διαβάσει” τη στάση στην οποία είναι τοποθετημένη. Αυτό κάνει εφικτό το κλείδωμα της οθόνης όταν ο χρήστης του laptop απομακρυνθεί από αυτό, ή και να τη θολώσει όταν αντιληφθεί πως κάποιος κρυφοκοιτάζει το περιεχόμενό της.


Το Ultra PC 17 έχει οθόνη 17 ιντσών και περιέχει τον επεξεργαστή 12th Gen Core i7 της Intel, ενώ το Ultra PC 16 έχει οθόνη 16 ιντσών και φέρει τον επεξεργαστή Ryzen 5825U. Το πρώτο εκ των δύο προσφέρει την επιπλέον δυνατότητα χρήσης εξωτερικής GPU (Nvidia RTX3050).

Οι τιμές των δύο μοντέλων εξαρτώνται από τη διαμόρφωση της μνήμης RAM και της χωρητικότητας του σκληρού τους δίσκου.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*