Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η LG αποκάλυψε τα χαρακτηριστικά των νέων, SC9 και SE6 soundbars

*
Όπως συνηθίζει, η LG πραγματοποίησε ορισμένες ανακοινώσεις πριν την ετήσια CES. Αυτή τη φορά η εταιρεία αποκάλυψε κάποια από τα χαρακτηριστικά που θα έχουν οι νέες της ηχόμπαρες, SC9 και SE6, που θα παρουσιαστούν πλήρως κατά τη διάρκεια της διεθνούς έκθεσης. Και τα δύο μοντέλα θα έρθουν με υποστήριξη για Dolby Atmos και DTS:X για καθηλωτικό ήχο.

Οι SC9 και SE6 θα είναι εφοδιασμένες με το Wow Orchestra, ένα εργαλείο που χρησιμοποιεί όλα τα κανάλια ήχου για να αναβαθμίσει τη συνολική ακουστική εμπειρία. Αυτό θα γίνει διαθέσιμο μετά το λανσάρισμα, μέσω ενός software update. Επιπλέον, μέσω του Wowcast θα είναι δυνατή η σύνδεση των δύο συσκευών σε τηλεοράσεις της LG ασύρματα, χρησιμοποιώντας WiFi. Όταν πραγματοποιηθεί ο συντονισμός οι χρήστες θα έχουν πρόσβαση στις ρυθμίσεις μέσω του Home Dashboard- που επίσης θα προστεθεί με μελλοντικό update.


Στα παραπάνω προστίθεται το Triple Sound Optimizer για ακόμα καλύτερες επιδόσεις, ενώ το Smart Up θα μετατρέπει στερεοφωνικό ήχο σε πολυκάναλο. Ακόμα, η LG αναφέρει ότι το AI Room Calibration θα προσαρμόζει κάθε ηχόμπαρα στον χώρο που τοποθετηθεί, φροντίζοντας για τις απαραίτητες βελτιστοποιήσεις στις εξόδους ήχου. Επιπλέον, οι SC9 και SE6 θα έχουν τη λειτουργία AI Sound Pro, που θα αναλύει το είδος του περιεχομένου- αθλητικά, ταινίες ή μουσική- και θα εφαρμόζει αυτόματα τις κατάλληλες ρυθμίσεις.

Τέλος, παρά τον μινιμαλιστικό σχεδιασμό τους, οι ηχόμπαρες θα έρθουν με τέσσερα παθητικά radiators για πανίσχυρα μπάσα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*