Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Meta παρουσίασε λειτουργίες του νέου Cambria VR headset (video)

Η μητρική εταιρεία του Facebook, Meta, παρουσίασε λεπτομέρειες για το επερχόμενο Cambria VR headset. Ο CEO της εταιρείας, Mark Zuckerberg φαίνεται στο video να παίζει ο ίδιος με το VR headset. Δεν προβλήθηκε η μορφή του νέου gadget της εταιρείας, καλυπτόταν από φίλτρο μωσαϊκού, καθώς ενδεχομένως να μην είναι στην τελική του μορφή. Παρόλα αυτά ο Zuckerberg έδειξε μερικές λειτουργίες για την νέα εμπειρία που οραματίζεται που ονομάζεται “The World Beyond”, η οποία φαίνεται να εμπεριέχει διάδραση με ένα ψηφιακό κατοικίδιο.

Το World Beyond χρησιμοποιεί την πλατφόρμα της Meta για να φέρει πιο κοντά τον αληθινό με τον ψηφιακό κόσμο σύμφωνα με τα λόγια του CEO. Βλέπουμε ένα κομμάτι των γραφείων της Meta να έχει συνδυαστεί με έναν ψηφιακό κόσμο γεμάτο χρώματα και ένα μικρό μπλε πλασματάκι με το οποίο οι χρήστες μπορούν να αλληλεπιδράσουν. Ο Zuckerberg παίζει με αυτό “χαϊδεύοντας” το ψηφιακά. Στην συνέχεια, φαίνεται να βάφει τους τοίχους του γραφείου με "ψηφιακά" χρώματα.


Ο Zuckerberg δήλωσε πως η έκδοση που σας δίνει την δυνατότητα να περάσετε όλων των ειδών τα χρώματα σε έναν αληθινό κόσμο από το World Beyond θα είναι διαθέσιμη αποκλειστικά στο Cambria headset. Μια δοκιμαστική έκδοση θα κυκλοφορήσει όμως και μέσω του App Lab της Meta σύντομα.

Το επερχόμενο headset της Meta είναι προγραμματισμένο να λανσαριστεί αργότερα μέσα στο 2022. Το νέο gadget περιγράφεται σε ένα πρόσφατο ρεπορτάζ ως “ένα laptop για το πρόσωπό σας”. Η Meta στοχεύει να φέρει την απομακρυσμένη εργασία στον τομέα του virtual reality και φήμες λένε πως το headset θα κοστίζει από $799 και πάνω. Το Cambria είναι το ένα εκ των τεσσάρων νέων VR headsets που θα έρθουν από την Meta. Το 2023 θα κυκλοφορήσει μια νέα έκδοση του χαμηλότερων προδιαγραφών Quest headset, η οποία θα ξεκινά από $299. Το 2024 θα κυκλοφορήσουν επόμενες γενιές των Cambria και Quest.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*