Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Meta θα παρουσιάσει το VR Headset Project Cambria στις 11 Οκτωβρίου

*
Το επόμενο βήμα στα VR headset θα κάνει σύντομα η Meta, καθώς η εταιρεία ανακοίνωσε πως στις 11 Οκτωβρίου 2022 θα παρουσιάσει και επίσημα το νέο της high-end VR headset, “Project Cambria”. 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της στο επίσημο blog του Oculus, το νέο high-end VR headset, “Project Cambria” και το Horizon Worlds αποτελούν μέρη της παρουσίασης Connect Conference που θα διεξαχθεί στις 20:00 μ.μ. Η αποκάλυψη του νέου περιφερειακού είχε γίνει γνωστή τον περασμένο μήνα, με τον Mark Zuckerberg να δηλώνει πως η εταιρεία θα παρουσιάσει το “Project Cambria” τον Οκτώβριο, ενώ πρόσφατα ο Mark Zuckerberg ανάρτησε μια φωτογραφία με το headset στην επίσημη σελίδα του στο Facebook.

Σχετικά με το “Project Cambria”, οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως η συσκευή θα διαθέτει δυνατότητα εντοπισμού ματιών και προσώπου και καλύτερη απεικόνιση χρωμάτων. Σε σχέση με το Quest 2 εικάζεται πως θα διαθέτει καλύτερη ανάλυση, ενώ θα είναι σχετικά ακριβότερο. Όσον αφορά το Horizon Worlds, η Meta θα παρουσιάσει νέες βελτιώσεις και προσθήκες στο virtual reality app.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*