Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Microsoft αλλάζει την προεπιλεγμένη λειτουργία του Print Screen στα Windows 11

*
Η Microsoft ετοιμάζεται να αλλάξει τον προεπιλεγμένο τρόπο λειτουργίας του πλήκτρου Print Screen (Prt Scr) στα Windows 11. Για πρώτη φορά εδώ και δεκαετίες, η προεπιλεγμένη λειτουργία θα ανοίγει πλέον το Snipping Tool της Microsoft αντί να καταγράφει μια εικόνα ολόκληρης της οθόνης των χρηστών και να την αποθηκεύει στο Clipboard. Η Microsoft έχει αρχίσει να δοκιμάζει αυτήν την αλλαγή στις πρόσφατες εκδόσεις beta των Windows 11.

Ήδη στα Windows 11 υπάρχει ρύθμιση που επιτρέπει να ορίσετε κάτι τέτοιο όμως μετά το update KB5025310 η συγκεκριμένη λειτουργία θα είναι η προεπιλεγμένη. Αυτή η απόφαση της Microsoft σίγουρα θα προκαλέσει έκπληξη ή ακόμα και θα εξοργίσει πολλούς χρήστες του λειτουργικού της συστήματος, τουλάχιστον όμως είναι κάτι που μπορεί να επανέλθει στα πατροπαράδοτα, δίχως κόπο ή ιδαίτερες γνώσεις.


How to screenshot on a laptop (Dell, Lenovo, Mac) | ZDNET 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*