Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Microsoft διευκολύνει την εγκατάσταση εφαρμογών από το Windows Store για web browsers

*
Η Microsoft κάνει ακόμα ένα βήμα για να βελτιώσει την εμπειρία του downloading εφαρμογών από το Windows Store μέσω του web. Η εταιρεία δημιούργησε κάτι που αποκαλεί ως “undocked version του Store”, που δουλεύει σαν ένα τυπικό αρχείο exe για την εγκατάσταση εφαρμογών από το Microsoft Store και αναμένεται να διευκολύνει τη ζωή των χρηστών.

Αντί να εκκινήσετε το Microsoft Store και ένα μίνι παράθυρο, τώρα όταν κάνετε λήψη εφαρμογών από την έκδοση web του Microsoft Store, θα κατεβάζει ένα αυτόνομο πρόγραμμα εγκατάστασης. Αυτό σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να κάνετε κλικ στην εγκατάσταση στο web, στη συνέχεια να επιτρέψετε στο Chrome ή τον Edge να ανοίξει το Microsoft Store και, τέλος, να πατήσετε εγκατάσταση για να εγκατασταθεί εφαρμογή. Θα γίνει λήψη ενός lightweight installer, τον οποίο μπορείτε να εκκινήσετε και να εγκαταστήσετε την εφαρμογή του Microsoft Store που αναζητούσατε.


Σύμφωνα με τον developer του Microsoft Store, Rudy Huyn η διαδικασία περιορίζεται πλέον σε δυο κλικ, σημειώστε όμως ότι προς το παρόν δεν υποστηρίζεται από όλα τα apps.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*