Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Microsoft κυκλοφόρησε το Velocity Green controller για τα Xbox Series X και Xbox Series S

*
Μια νέα προσθήκη έρχεται στην μεγάλη γκάμα των controllers των Xbox Series X και Xbox Series S, καθώς η Microsoft κυκλοφόρησε την έκδοση “Velocity Green” με τιμή πώλησης στα $64,99.

Xbox Wireless Controller – Velocity Green

To Velocity Green controller είχε διαρρεύσει στο παρελθόν μαζί με άλλες εκδόσεις χρωμάτων όπως τα Shock Blue, Pulse Red, Deep Pink και Electric Volt. Η κυκλοφορία του Velocity Green controller ήρθε ένα μήνα μετρά την κυκλοφορία του Stellar Shift.


Το Velocity Green αφορά το αρχικό μοντέλο του controller για Xbox Series X και Xbox Series S, με βασικό χρώμα το πράσινο, ενώ περιλαμβάνει μαύρο χρωματισμό στις σκανδάλες και τα navigation keys, καθώς και λευκό χρώμα στο πίσω μέρος. Όπως και με τα προηγούμενα μοντέλα και το Velocity Green προσφέρει στους κατόχους ένα αποκλειστικό dynamic background για την κονσόλα τους.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*