Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Microsoft παραδέχτηκε ότι οι πωλήσεις του Xbox One δεν έφτασαν ούτε τις μισές του PS4

*
Μέχρι και σήμερα οι πωλήσεις του Xbox One παρέμεναν ένα μυστήριο, για τους λόγους που φανταζόμαστε και οι οποίοι επιβεβαιώθηκαν. Όπως φαίνεται λοιπόν, το Xbox One δεν κατάφερε να φτάσει ούτε τις μισές πωλήσεις του PS4. Η τελευταία φορά που μάθαμε κάτι για το προηγούμενο σύστημα οικιακής ψυχαγωγίας ήταν στο ξεκίνημα του οικονομικού έτους του 2016 κι έπειτα υπήρξε σιγή. Όπως μαρτυρά ένα έγγραφο που κατατέθηκε σε βραζιλιάνικη αρμόδια αρχή -στο πλαίσιο των ελέγχων για την εξαγορά της Activision Blizzard- από την αμερικανική εταιρεία «Η Sony ξεπέρασε την Microsoft σε πωλήσεις και εγκατεστημένη βάση, έχοντας πουλήσει πάνω από τα διπλάσια συστήματα». Τελευταία ενημέρωση της Sony για τις πωλήσεις του PS4 αναφέρουν το προηγούμενο σύστημα στα 117.2 εκατομμύρια, κάτι που σημαίνει πως το Xbox One κατέληξε κάτω από τα 58.5 εκατομμύρια, αριθμός που φαίνεται να επιβεβαιώνει και τις αναφορές της Ampere Analysis που δημοσιεύτηκε το 2020.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*